Complete Anatomy Webinarı/7 Eylül

Elsevier tarafından sunulan “Complete Anatomy” ile ilgili online toplantı bilgileri aşağıdaki gibidir. Toplantıda konuşmacılar Complete Anatomy deneyimlerini aktaracaklardır.

Complete Anatomy uygulaması, interaktif eğitim desteği sağlamak ve geleneksel öğrenme metodlarını geliştirmek üzere tasarlanmıştır. Dünya çapında öğrenciler ve akademisyenler arasında en popüler interaktif 3D anatomi platformudur.

• Complete Anatomy, dünyada 350’nin üzerinde üniversitede, 2.5 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.
  • 17.000’den fazla farklı yapı içeriği, 1500’den fazla video ve 100 saatten fazla ders içeriği ile Complete Anatomy oldukça kapsamlı anatomi içeriğine sahiptir.

Konuşmacılarımız:

Prof. Dr. Mürvet Hayran – İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı
Prof. Dr. Ayhan Cömert – Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatımi Anabilim Dalı

Toplantı kayıt linki:  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0sdOqtqjssG9XwUddKjXEMwT3zGesWHYmI
7 Eylül Çarşamba saat 12:30
 :
Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.