I’m Design 2022’ye katıldık.

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından 2015 yılından beri düzenli olarak her yıl gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük sektörel tasarım etkinliği olan “I’m Design” programı workshop etkinliği 28 Şubat-4 Mart tarihlerinde gerçekleştirilmiş ayrıca, 5 Mart 2022 tarihinde ise İMOS’un ‘Tasarım Her Dili Konuşur’ mottosu altında mobilya sektörü temsilcileri ve endüstriyel tasarım öğretimi yapan 20 üniversiteden 400’ü aşkın öğrenci katılımı ile Bursa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezinde bir seminer programı gerçekleştirilmiştir. Seminer programına İMOS tarafından davet edilen öğretim üyelerimiz ve toplam 67 öğrencimiz katılım sağlamıştır.
Starwood’un ana sponsorluğunda, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, MODEF Fuarcılık, Samet AŞ ve Zirve Lazer Kesim Atölyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen organizasyonda “I’m Design” workshop programına 42 genç tasarımcı ile birlikte bölümümüzü temsilen İlayda Bayrak ve Engin Tetik isimli öğrencilerimiz programı başarı ile sonuçlandırarak sertifikalarını almıştır. Etkinlikte ayrıca İnegöl’de en çok mobilya tasarım tescili yaptıran firmalar olan Çilek Mobilya (139 tasarım tescil), Weltew Mobilya (93 tasarım tescil), Vivense (73 tasarım tescil) ve Alsaray Mobilya ile Modis Mobilya (51 tasarım tescil) “I’m Design” özel ödülü verilmiştir.
Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi fuayesinde ayrıca 40 genç tasarımcı ile birlikte katılımcı 2 öğrencimizin workshoplarda ürettiği seperatörler de sergilenmiştir.