Covid 19 Raporları Mazeret Sınavları Programı

Üniversitemiz Eğitim-Öğretim Komisyonunun 07.01.2022 tarihli ve 112/7 sayılı kararına istinaden, 2021- 2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Covid pozitif veya temaslı olması nedeniyle final sınavına giremeyen ve bütünleme sınavı sonucunda başarısız olanlar ile aynı nedenle bütünleme sınavlarına giremeyen öğrenciler belgeleriyle birlikte kayıtlı oldukları akademik birimlere başvurmaları halinde 04-14 Şubat 2022 tarihleri arasında bir mazeret sınav hakkı verilmesiyle ilgili alınan 13.01.2022 tarihli ve 321/2 sayılı Üniversitemiz Senato Kararı gereğince bölümümüzde aşağıdaki işlemler gerçekleştirilecektir.
Öğrenciler;
1.Covid 19 belgeleri (raporlu, temaslı ya da karantina) ile birlikte sınavına giremedikleri dersin öğretim elemanına başvurur.
2.İlgili dersin öğretim elemanı öğrencinin sunduğu Covit 19 belgelerini inceler belgelerin geçerliliği ve güncelliğine göre öğrenciye sınava girip giremeyeceğini beyan eder.
3.Belgeleri kabul edilen öğrencilerin Ek’teki “Covid 19 Raporları Mazeret Sınavları Programı”na göre sınav tarihinde belirtilen tarih, saat ve derslik’te sınavları yapılacaktır.

Bölüm Başkanlığı

Covid 19 Raporları Mazeret Sınavları Programı