Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 2019-2020 Dönemi Staj Değerlendirmeleri

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü

2019-2020 Dönemi Staj Değerlendirmeleri

Staj değerlendirmeleri staj bitirme tarihlerine göre iki farklı tarihte yapılacaktır.

Mezun durumunda ve/veya 15 Eylül 2020 tarihi itibarı ile stajlarını tamamlamış olanlar için işlemler ve tarihleri

16 Eylül 2020:

1. Staj Dosyası (doldurulmuş, onaylanmış, mühürlenmiş ve her sayfası imzalanmış),
  2. İşyeri staj değerlendirme formu (imzalanmış ve kapalı zarf içinde olmalıdır)
  3. Staj Form III (bu duyurunun linkinden indirilip doldurulmalıdır)
  4. Staj Form IV (bu duyurunun linkinden indirilerek hazırlanmalıdır)

Yukarıdaki belgelerin tamamı, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Sekreteri, Selçuk Güvenir’e 17 Eylül 2020 tarihine kadar kargo ile gönderilmelidir (Kargonun ulaşıp ulaşmama durumu kontrol edilmelidir).

Kargo adresi: Selçuk Güvenir, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Sekreterliği, Pelitözü Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:27 11230 Merkez/BİLECİK

17 Eylül 2020: Bölüm sekreterliği tarafından staj koordinatörlerine ilgili evrakların teslimi

• Eylül 2020: Ön değerlendirme ve staj değerlendirme sonuçlarının ilanı

Not: 15 Eylül 2020 tarihinden sonra  stajını tamamlamış olanlar için değerlendirme takvimi güz döneminin ikinci haftasına kadar belirlenecektir.

Ekler:

Form III (Staj Mülakatı Anket ve Değerlendirme Formu)

Form IV (Staj Deneyimleri)