İMOS I’m Design Etkinliği Çalıştay Katılımı

İMOS tarafından bu sene dördüncüsü gerçekleştirelecek olan I’m Design tasarım etkinliği kapsamında 26.02.2019/01.03.2019 tarihleri arasında Atilla Kuzu/ Zoom Tasarım ve Mimarlık Ofisi koordinasyonunda bir çalıştay organize edilecektir. Bu kapsamda 24 farklı üniversiteden üçer öğrenci katılımı talep edilmektedir.

Katılımcı öğrencilerin tüm konaklama ve yol masrafları İMOS tarafından karşılanacaktır. İlgili çalıştaya katılmak isteyen, not ortalaması 2,40′ ın üstünde olan ve daha önce bu etkinliğe katılmamış 3. sınıf öğrencileri dilekçe ile 19.02.2019 tarihi Salı gününe kadar  bölüm sekreterliğine başvurabilirler. Başvuran öğrenciler arasından çalıştaya katılabilecek öğrenciler üç kişi yedek üç kişi asil olmak üzere kura ile belirlenecektir.