İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sonuç Listesi ve Kayıt İşlemleri

022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMINA ASİL VE YEDEK KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKENLER

 

Öncelikle; Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı Hazırlık Programına kayıt hakkı kazanan ve yedek listede yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

İsteğe Bağlı Hazırlık Programı kayıt işlemleri, kayıt hakkı kazandığınız fakültelerle birlikte eş zamanlı olarak yürütülmektedir. Dolayısıyla tüm öğrencilerimizin aşağıdaki yönergeyi dikkatlice okumaları ve kayıt işlemlerini titizlikle takip etmeleri önemlidir.

 

Asil Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Yapması Gerekenler

  1. Öğrencilerin, 12-14 Eylül tarihleri arasında kayıt hakkı kazanılan fakültenin ders kayıt sayfasında hiç bir ders seçmeden boş kayıt yapmaları gerekmektedir.
  2. Kazanmış olduğu bölüme kayıt yaptıran ve boş ders kaydı ile kaydını onaylayan öğrenci İngilizce Hazırlık Programı’na kayıt yaptırmış kabul edilir.
  3. Boş ders kaydını yapan ve kesin kayıt yaptırmış kabul edilen öğrencilerin 19 Eylül 2022 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu binasında saat 10:00’da yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavına katılmaları zorunludur.
  4. İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı’nda sınıflar öğrencilerin seviyelerine göre oluşturulmaktadır. Öğrencilerin seviyelerinin ve öğrenim görecekleri sınıfların belirlenebilmesi için “Seviye Belirleme Sınavı”yapılmaktadır.
  5. 19 Eylül 2022 tarihinde seviye belirleme sınavı sonrası oryantasyon programı yapılacak ve öğrenciler İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı ve genel işleyiş hakkında bilgilendirilecektir.

 

Yedek Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Yapması Gerekenler

  1. Yedek listeden kayıt hakkı kazanan öğrenciler 15 Eylül 2022 saat 10:00 itibariyle Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasında ilan edilecektir (http://w3.bilecik.edu.tr/ydyo/).
  2. Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı İngilizce Programına yedek kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını 15-16 Eylül 2022 tarihleri arasında yapacaklardır.
  3. Öğrencilerin 15-16 Eylül tarihleri arasında kazanmış olduğu fakültenin ilgili ders kayıt sayfasında hiç bir ders seçmeden boş kayıt yapmaları gerekmektedir.
  4. Boş ders kaydını yapan ve İsteğe Bağlı İngilizve Hazırlık Programına kesin kayıt yaptırmış kabul edilen öğrencilerin 19 Eylül 2022 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu binasında saat 10:00’da yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavına katılmaları zorunludur.
  5. İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı’nda sınıflar öğrencilerin seviyelerine göre oluşturulmaktadır. Öğrencilerin seviyelerinin ve öğrenim görecekleri sınıfların belirlenebilmesi için “Seviye Belirleme Sınavı”yapılmaktadır.
  6. 19 Eylül 2022 tarihinde seviye belirleme sınavı sonrası oryantasyon programı yapılacak ve öğrenciler İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı ve genel işleyiş hakkında bilgilendirilecektir.

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMINA ASİL VE YEDEK KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN TAM LİSTESİ