Fakültemiz Öğrencilerinin Oluşturduğu Ekoloji ve Tarım Kulübü ile ZMO-Genç Bilecik Üyeleri Ziyareti

Fakültemiz öğrencilerinin oluşturduğu Ekoloji ve Tarım Kulübü ile ZMO-Genç Bilecik üyeleri dekanlık görev değişimi nedeniyle tebrik amaçlı ziyarette bulundular. Görüşmede kulüp ve faaliyetleri hakkında bilgi veren öğrenciler; eğitim, araştırma ve mesleki uygulamalarla ilgili beklentilerini dile getirdiler. Dekan Meral; yönetim olarak günümüz gelişen koşullara, ihtiyaçlara cevap verebilecek bir eğitimle mesleğin tüm gerekliliklerini öğrencilere kazandırmanın temel amaçları olduğunu belirtti. Ayrıca görüşmede; her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi”nin 13.sünün ev sahipliğine Fakültemizin aday olması konusunda fikir birliğine varıldı.