Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemizin almış olduğu Covid-19 tedbirleri kapsamında 27 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren tüm öğrencilerin HES kodu ile eşleştirilecek olan öğrenci kimlik kartlarını kampüse giriş sırasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize kayıt olan ancak öğrenci kimlik kartlarını almayan öğrenciler ile 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemize kayıt yaptıran öğrencilerin öğrenci kimlik kartları öğrenci işleri biriminde teslim edilecektir. Öğrencilerimiz ) öğrenci işlerinden öğrenci kimlik kartlarını teslim alırken sofra.bilecik.edu.tr adresinden HES kodlarını girmeleri gerekmektedir.

Öncelikle Hayat Eve Sığar uygulamasından yeni alınacak süresiz HES Kodunun sofra.bilecik.edu.tr adresine girilmesi gerekmektedir. Üniversitemiz kampüsleri girişlerinde turnikelerde öğrenci kimlik kartları okutulacak ve öğrenci kimlik kartları ile eşleştirilen HES Kodları turnikelerde kontrol edilmiş olacaktır. Aşı veya PCR testi olmayan öğrencilerimiz için ayrıca HES Kodu sorgulaması yapılacak aşı olmama ve PCR testi yaptırmamayla ilgili bir form imzalamaları istenecektir. Kampüslerimize RİSKLİ/YÜKSEK RİSKLİ öğrencilerimiz dışında hiç bir öğrencimizin alınmaması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.