Yaz Staj Dönemi Duyurusu

Üniversitemiz Senatosu tarafından, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı yaz döneminde öğrencilerin stajlarını gerekli tedbirlerin alınması şartıyla mümkünse bulundukları şehirlerde veya başka şehirlerdeki firmalarda yapmalarına, staj yeri bulamayan öğrencilerin bölümlerine başvurmaları halinde akademik birimlerin yönetim kurulları tarafından durumlarının değerlendirilmesine, alınan bu kararın salgının seyrine göre gerekmesi halinde yeniden gözden geçirilmesine ilişkin karar alınmıştır.

Yaz döneminde staj yapacak ve formlarını teslim etmeyen öğrencilerimizin en kısa sürede staj belgelerini ziraat@bilecik.edu.tr adresine göndermeleri, asıl evrakları staj sınavı tarihinde Fakülte Öğrenci İşleri Birimine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Staj Yönergesi Özeti

Staj Süreci

Staj Başvuru Dilekçesi (EK-1)