Ziraat Mühendisliği Programı Öğrencileri İçin Önemli Duyuru

Fakültemiz Ziraat Mühendisliği Programı öğrencilerinin 2020-2021 yılında devam edecekleri Bölümlerin belirlenmesi için 16-26 Temmuz 2020 tarihleri arasında aşağıda linki bulunan dilekçe örneğinin çıktısını alıp, doldurup, imzaladıktan sonra pdf formatında ziraat@bilecik.edu.tr adresine mail göndermeleri gerekmektedir. (Dilekçelerin asılları eğitim-öğretim dönemi başında Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine elden teslim edilecektir)

Dilekçeyi Doldururken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar;

1. Bilgilerin doğruluğu Dekanlık tarafından kontrol edileceğinden, kasıtlı yanlış beyanda bulunan öğrenciler hakkında Üniversitemiz disiplin hükümleri uygulanacaktır.
  2. Tercih edilen bölümler sırasıyla yazılacaktır. Tüm bölümlerin yazılması zorunludur (Bahçe Bitkileri-Bitki Koruma ve Tarla Bitkileri). Boş, tek yada iki tercih yapılmayacaktır.  İmzasız, tercihsiz, bilgi eksiği olan dilekçeler dikkate alınmayacak olup, sorumluluk tamamen öğrencinin kendisine ait olacaktır.
  3. Dilekçeler pdf formatında yüklenecektir.
  4. Mail konusuna Ziraat Mühendisliği Programı Tercih Listesi yazılacak, ek kısmına dilekçenin pdf formatı yüklenecektir. Mail içerik kısmına metin yazılmayacaktır. Tercih, soru, bilgi alma gibi konuların yazılması durumunda dikkate alınmayacaktır.

İlgili öğrencilerimize önemle duyurulur.

Dilekçe Örneği