Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sözlü Sınav Duyurusu

Üniversitemizde 27 Ekim 2019 ve 16 Aralık 2019 tarihlerinde yapılan  2019 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınav sonucuna göre Sözlü Sınava girmeye hak kazanan personelimiz için Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 13. maddesi uyarınca, Rektörlük binası Senato salonunda  Üniversitemiz tarafından yapılacak olan sözlü sınav takvimi aşağıdaki şekilde kararlaştırılmış olup  ekli listede isimleri belirtilen personelin belirtilen tarih, yer ve saatte hazır bulunması gerekmektedir.

Sıra   No   Planlanan Tarih Sözlü Sınav  Süreci
1 25 Mart 2021 Sözlü Sınavın Yapılması
2 01 Nisan 2021 Sözlü  Sonucunun Açıklanması
3 05-09 Nisan 2021 Sözlü  Sınav Sonuçlarına İtiraz Süreci
4 12-26 Nisan 2021 Sözlü Sınavı İtiraz Sonuçlarının Sınav Kurulunca Değerlendirilmesi
5 28 Nisan 2021 Sözlü Sınavı İtiraz Sonuçlarının Açıklanması

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Şube Müdürü Kadrosu Sözlü Sınavı’na katılacak personel listesi için tıklayınız.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Şef Kadrosu Sözlü Sınavı’na katılacak personel listesi için tıklayınız.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Memur Kadrosu Sözlü Sınavı’na katılacak personel listesi için tıklayınız.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Mühendis (Bilgisayar) Kadrosu  Sözlü Sınavı’na katılacak personel listesi için tıklayınız.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Mühendis (Elektrik-Elektronik) Kadrosu  Sözlü Sınavı’na katılacak personel listesi için tıklayınız.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Mühendis (Makine) Kadrosu  Sözlü Sınavı’na katılacak personel listesi için tıklayınız.

Sözlü Sınav Yeri, Tarihi ve Saatini gösterir tablo için tıklayınız.

NOT: Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca yazı ile bildirim yapılmayacaktır. Söz konusu sınava ilişkin, tüm duyurular Üniversitemiz web sayfasından takip edilebilecektir.