Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda cezasını infaz etmekte olan hükümlülerin yararlanması amacıyla konferans ve etkinlikler düzenlendi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Değerler Dergisi kapsamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yapılan protokol gereği;  Bilecik Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliğinde Sosyal Çalışmacı Zeynep Yüksel tarafından”Denetimli Serbestlik ” bilgilendirme semineri 26 Aralık 2017 tarihinde saat: 15.00’te verilmiş olup, Sağlık Yüksekokulu Sekreteri Sayın Necmi GÜVEN tarafından Kurumumuz çok amaçlı salonununda 17 Ocak 2018 tarihinde saat: 10.30’da Çalışkanlık değer konulu konferans, 22 Şubat 2018 tarihinde Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa BAŞ tarafından kurumumuz çok amaçlı salonunda Ahlak Değer  konulu konferans  ve Gölpazarı MYO  Öğretim Görevlisi Mustafa Serhan Yücel tarafından İstiklal Marşının kabulü ve 18 Mart 1915 Çanakkale Savaşı Şehitlerini anma günü ile ilgili konferans düzenlenmiştir.  Konferansa Kurum Müdürü Hakan Nihat SÖYLER, Kurum II. Müdürleri, kurum personeli ve çok sayıda hükümlü katılmıştır. Konferansa katılan hükümlüler konferans sonrası beğenilerini ve teşekkürlerini ilettiler.