Staj Duyurusu

2019 – 2020 Eğitim – Öğretim Yılı yaz stajları, aşağıdaki şekil ve şartlar dahilinde yapılacaktır.

1 – Meslek Yüksekokulumuz 1 ve 2. Sınıf öğrencilerinden, aşağıda sayılı hususların tamamını  sağlayanlar, stajlarını fiilen yapabileceklerdir,

1.1 – Geçerli bir İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasına sahip olmak,

1.2 – Kendi imkanları ile staj yerini bulmuş ve anlaşmış olmak,

1.3 – Covid 19 salgını ile ilgili olarak, genel ve/veya yerel yönetimlerce alınacak tüm tedbir ve kararlara uygun hareket edeceğini, aksine hareketten doğacak her türlü sorumluluğu üstlendiğini yazılı olarak beyan ve taahhüt etmek,

1.4 – Staj yerinin de, Covid 19 salgını ile ilgili olarak, genel ve/veya yerel yönetimlerce alınacak tüm tedbir ve kararlara uygun hareket edeceğini, aksine hareketten doğacak her türlü sorumluluğu üstlendiğini, söz konusu tedbirler kapsamında çalışmanın kesintiye uğraması ya da tamamlanmasının mümkün olmaması durumunda, bu hususu Meslek Yüksekokulumuza ivedilikle bildireceğini yazılı olarak beyan ve taahhüt etmesi.


2 –
Meslek Yüksekokulumuz 2. Sınıf öğrencisi olup bahar dönemi sonunda mezun olabilecek olanların, yukarıda 1. maddede sayılı şartlardan en az birini sağlayamamaları ve bir dilekçe ile talep etmeleri halinde, uzaktan öğretimle verilecek bir araştırma ödevi/proje, zorunlu staj yerine kabul edilecektir. Dilekçe örneği için tıklayınız.

 

2019 – 2020 Öğretim Yılı Yaz Dönemi’nde Yapılacak Zorunlu Staja İlişkin Takvim için tıklayınız.

Staj Başvuru Formu için tıklayınız.

Zorunlu Staj Yazısı için tıklayınız. (Staj yerinin istemesi halinde, çıktısını alarak doldurunuz ve Müdür Yardımcısına imzalatınız)