3 + 1 İş Yeri Uygulamasının Sonlandırılması

Korona virüs tehlikesine karşı alınan önlemler kapsamında, 3+1 iş yeri uygulaması yapan öğrencilerimizi de kapsayan üç haftalık tatil kararı daha önce verilmişti, ancak yaşanan salgın karşısında yeni tedbirler alınmış ve bu kapsamda 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Döneminin uzaktan eğitimle tamamlanmasına karar verilmiştir. Bu nedenle, farklı iş yerlerinde İş Yeri Uygulaması yapmakta olan tüm öğrencilerimizin sigorta çıkışları yapılarak, iş yerlerindeki eğitimleri sonlandırılmıştır.  Tüm firmalara, durumu açıklayan bir yazı e-posta ile gönderilmiştir. Yine de öğrenci ile iletişime geçip, duruma ilişkin yazı talep edilirse, çıktısını almak ya da e-posta veya diğer elektronik yöntemlerle yazıyı göndermek için tıklayınız.