Staj Raporu Duyurusu

Yaz döneminde İmal Usulleri ve Fabrika Tesis ve Organizasyon stajını yapan öğrencilerin dikkatine!

Staj raporları en geç 30 Ekim 2020 tarihine kadar ön kontrol için ilk olarak mail ile gönderilecektir. İmal Usulleri stajını yapan öğrenciler Arş.Gör. Damla KILIÇ’a (damla.kilic@bilecik.edu.tr), Fabrika Tesis ve Organizasyon stajını yapan öğrenciler Arş.Gör. Sevgi ERZEN’e (sevgi.erzen@bilecik.edu.tr) gönderecektir. Staj raporları incelenip (varsa) gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra staj komisyonu tarafından kabul edilen raporlar ciltlenerek 1 adet CD ve staj yapılan kurum tarafından doldurulan staj değerlendirme formlarıyla (kapalı zarf içinde) birlikte kargolanacak, Makine Mühendisliği bölüm sekreterliğine gönderilecektir.

Staj yapan her öğrenci staj yönergesini okumakla yükümlüdür. Staj Yönergesine ulaşmak için tıklayınız.

Staj Raporu Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gereken Adımlar

  • Staj raporları gün gün yazılmayacaktır. Staj yazım formatında belirtildiği gibi hazırlanacaktır.
  • Staj raporu işyeri staj sorumlusu (Makine Mühendisi) ‘ne inceletilerek, her sayfası kaşelettirilmeli ve imzalattırılmalıdır.
  • Raporun bir kopyası, Word belgesi ve PDF olarak CD ye kaydedilecektir. Eğer varsa rapor içinde kullanılan teknik resimler de CD’ye kaydedilecektir.
  • Staj raporunun cilti beyaz karton kapak olacaktır.
  • Ek 4-a ve Ek 5 kapak sayfasından sonra yer alacaktır. Ek 4-a resimli ve damgalı olmalıdır.

NOT: Sadece bu dönem geçerli olmak şartıyla staj mülakatı yapılmayacaktır. Bu yüzden öğrencilerin staj raporlarını hazırlarken daha dikkatli ve özenli olmaları gerekmektedir.