Bilgisayar Destekli Tasarım Dersi 2. Ödev

Bilgisayar destekli tasarım dersi 2. ödevi ekte yer almaktadır.
Ekte teknik resimleri yer alan parçaların tasarımı ve montajı gerçekleştirilecektir.
Parçaların ölçüleri ekte verilmiştir. Bunun haricinde eksik ölçülendirme olduğu düşünülen yerlerde öğrenciler ölçüleri kendileri belirleyebilirler.
Civatalar uygun delik ölçülerine göre öğrenciler tarafından tasarlanacaktır.

Ödev Teslimi

• Ödevler en geç 05 Aralık 2016 Saat 13:00’a kadar Arş.Gör. Emre SÖNMEZ’e mail yoluyla (emre.sonmez@bilecik.edu.tr) veya elden teslim edilmelidir.
  • Ödevler, tüm dosyaları içeren klasör ziplenerek tek bir zip dosyası halinde teslim edilmelidir.
  • Teslim edilen ödevlerin, tüm parça dosyaları ile montaj dosyasının içermesi önemlidir. Eksik dosya gönderiminden kaynaklanan sorunlar öğrencilerin sorumluluğundadır.
  • Yazılımın 2016 versiyonunu kullanan öğrenciler, tüm bu dosyalara ilave olarak .STEP uzantılı olarak kaydedilmiş montaj dosyasını da bu dosyalarla birlikte teslim etmelidir.

ÖDEV 2