STAJ RAPORU TESLİMİ HAKKINDA DUYURU

Yaz döneminde İmal Usulleri ve Fabrika Tesis ve Organizasyon Stajını yapan öğrenciler, staj raporlarını 17-21.10.2022 tarihleri arasında ilgili komisyon üyesine ciltlenmiş ve imzalanmış olarak teslim etmelidir.

Staj yapan her öğrenci staj yönergesini okumakla yükümlüdür. Staj Yönergesine ulaşmak için tıklayınız.

Staj raporları, komisyon üyeleri tarafından ciltleme öncesinde incelenmeyecektir. Staj yönergesine ve staj raporu yazım formatına uygun olmayan raporlar komisyon kararınca tekrar düzelttirilecektir.

Staj Raporu Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gereken Adımlar

  • Staj raporları gün gün yazılmayacaktır. Staj yazım formatında belirtildiği gibi hazırlanacaktır. Staj yönergesinde belirtilen İmal Usulleri ve Fabrika Tesis ve Organizasyon stajı için staj raporunda değinilmesi gereken konulara dikkat edilmelidir.
  • 2021-2022 yaz döneminde her iki stajını da yapan öğrenciler ayrı ayrı staj raporu hazırlamalıdır. Birbirinin aynı gelen staj raporları geçersiz sayılacaktır.
  • Staj raporu işyeri staj sorumlusu (Makine Mühendisi) ‘na inceletilerek, her sayfası kaşelettirilmeli ve imzalatılmalıdır.
  • Raporun bir kopyası, Word belgesi ve PDF olarak CD ye kaydedilecektir. Eğer varsa rapor içinde kullanılan teknik resimler de CD’ye kaydedilecektir.
  • Staj raporunun cildi beyaz karton kapak olacaktır.
  • Ek 4-a ve Ek 5 kapak sayfasından sonra yer alacaktır. Ek 4-a resimli ve damgalı olmalıdır. Ek 4-a ve Ek 5 çıktı alınarak elle doldurulacaktır. Formların aslı bozulmamalıdır.
  • İşyeri staj sorumlusu (Makine Mühendisi) tarafından doldurulacak olan Staj Değerlendirme Formu öğrenci tarafından kapalı ve onaylı zarf içerisinde teslim edilmelidir.

İmal Usulleri stajını yapan öğrenciler staj raporlarını Arş.Gör. Damla ERİKGENOĞLU’na (damla.kilic@bilecik.edu.tr), Fabrika Tesis ve Organizasyon stajını yapan öğrenciler Arş.Gör. Onur ERKAN’a (onur.erkan@bilecik.edu.tr) teslim etmelidir.

NOT: Staj mülakatlarıyla ilgili duyuru ilerleyen günlerde yapılacaktır.