Af İle Bölümümüz Lisansüstü Programlarına Tekrar Kayıt Olan Öğrencilerin Dikkatine

Bölümümüzde lisansüstü programlara af kapsamında kayıt olan öğrencilerin Prof. Dr. Harun Mindivan ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. İntibak işlemleri halen devam etmektedir, intibaklar tamamlanıp öğrencilerin transkriptlerine notlar işlendikten sonra lisansüstü akademik danışmanlarınız aracılığı ile ders kayıtlarınız tekrar düzenlenecektir. Af kapsamında gelen öğrencilerimizin şu aşamada almak istedikleri dersleri seçerek 23 Eylül 2022 tarihine kadar kaydetmeleri gerekmektedir, intibaklar sonrasında tez aşamasına geçmeye hak kazanan öğrencilerden seçtikleri dersler silinerek direkt olarak tez ve uzmanlık alan dersleri eklenecektir.

Af ile gelen ve daha önce Bilimsel hazırlık alarak tamamlamış olanlar da direkt ders aşamasından başlayacak olup lisansüstü derslerden açılanları seçebilirler.