Öğrencilerimiz bu senede Teknofest’te

Bölümümüz öğrencileri 2022 senesinde de TEKNOFEST yarışmasına katılım hakkı kazandılar. Gurur kaynağı öğrencilerimizi tebrik eder yarışmalarında başarılar dileriz.

TAKIMLAR:

LEOPARD Takımı Teknofest 2021 Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışması’nda Finalist olarak yarışmış olan TYPHOON Takımının ekip üyelerinden oluşmaktadır. 2022 yılı içerisinde Teknofest 2022 Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışması’nda Sabit Kanat kategorisinde kavramsal tasarım raporu aşamasında başarı gösterip yarışmaya devam etmeye hak kazanmıştır. Ekip üyelerinin hepsi Makine Mühendisliği Bölümü’nde 4. Sınıf Lisans öğrencisi olarak öğrenimini sürdürmektedir.

 

F.I.D.I.M.S 2022 yılı içerisinde düzenlenen TeknoFest 2022 Jet Motor Tasarım Yarışmasında Aft Fan Modülü Tasarımı kategorisinde kavramsal raporu başarı ile tamamlayarak detay tasarım raporu aşamasına geçmeye hak kazanmıştır. Takım üyelerinden Muhammet ÖZDEMİR, Elif ÖZTÜRK, Züleyha TAŞKAN ve Zülfinaz Melike DOĞAN 3. Sınıf Ayşenur İHTİYAR ise 4. Sınıf Makine Mühendisliği lisans öğrencisi olarak öğrenimlerini sürdürmektedir.