Staj Raporu Duyurusu

Yaz döneminde İmal Usulleri ve Fabrika Tesis ve Organizasyon stajını yapan öğrencilerin dikkatine!

Staj raporları en geç 15 Ekim 2021 tarihine kadar ön kontrol için ilk olarak mail ile PDF formatında gönderilecektir. İmal Usulleri stajını yapan öğrenciler Arş.Gör. Damla KILIÇ’a (damla.kilic@bilecik.edu.tr), Fabrika Tesis ve Organizasyon stajını yapan öğrenciler Arş.Gör. Sevgi ERZEN’e (sevgi.erzen@bilecik.edu.tr) gönderecektir. Staj raporları ilgili komisyon üyesi tarafından incelenip (varsa) gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra staj komisyonu tarafından kabul edilen raporlar ciltlenerek 1 adet CD ve staj yapılan kurum tarafından doldurulan staj değerlendirme formlarıyla (kapalı zarf içinde) birlikte kargolanacak, Makine Mühendisliği bölüm sekreterliğine gönderilecektir.

Staj yapan her öğrenci staj yönergesini okumakla yükümlüdür. Staj Yönergesine ulaşmak için tıklayınız.

Staj Raporu Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gereken Adımlar

  • Staj raporları gün gün yazılmayacaktırStaj yazım formatında belirtildiği gibi hazırlanacaktır. Staj yönergesinde belirtilen İmal Usulleri ve Fabrika Tesis ve Organizasyon stajı için staj raporunda değinilmesi gereken konulara dikkat edilmelidir.
  • 2020-2021 yaz döneminde her iki stajını da yapan öğrenciler ayrı ayrı staj raporu hazırlamalıdır. Birbirinin aynı gelen staj raporları geçersiz sayılacaktır.
  • Staj raporu işyeri staj sorumlusu (Makine Mühendisi) ‘na inceletilerek, her sayfası kaşelettirilmeli ve imzalatılmalıdır.
  • Raporun bir kopyası, Word belgesi ve PDF olarak CD ye kaydedilecektir. Eğer varsa rapor içinde kullanılan teknik resimler de CD’ye kaydedilecektir.
  • Staj raporunun cilti beyaz karton kapak olacaktır.
  • Ek 4-a ve Ek 5 kapak sayfasından sonra yer alacaktır. Ek 4-a resimli ve damgalı olmalıdır. Ek 4-a ve Ek 5 çıktı alınarak elle doldurulacaktır. Formların aslı bozulmamalıdır.

NOT: Staj mülakatlarıyla ilgili duyuru daha sonra yapılacaktır.