Tasarım ve Bitirme Projesi Dersleri Danışmanlıkları Hakkında

2021-2022 Eğitim – Öğretim Dönemi Tasarım ve Bitirme Projesi dersleri kapsamında henüz bir danışman ile anlaşmaya varamamış olan öğrencilerimiz 31/05/2021 tarihi Saat: 16:00‘a kadar mm_bb@bilecik.edu.tr mail adresine çalışmak istedikleri hocalardan 3 tanesinin ismini belirtmelidir. Sizin yaptığınız danışman tercihleri göz önüne alınacaktır. Bununla birlikte kontenjanların çok dolu olması gibi zorunlu hallerde bölüm tarafından başka bir danışman ataması yapılacaktır. Daha önceden bir öğretim üyesi ile anlaşıp hocasına ismini yazdıran öğrencilerimizin herhangi bir şey yapmalarına gerek yoktur. Çalışmak istedikleri danışmanlarını bildirecek olan öğrencilerimizin aşağıdaki örnek metni kullanarak başvurmaları rica olunur.

Örnek Başvuru Metni:

Öğrenci Adı-Soyadı:
Öğrenci Numarası:
Birlikte çalışmak istediği öğretim üyesi:
1-
2-
3-

NOT-1: Bu dönem sonunda veya yaz okulu alıp 1. ve 2. sınıf derslerini tamamlayacak olan öğrecilerimiz ön koşulu sağladıktan sonra mm_bb@bilecik.edu.tr mail adresine yukarıdaki başvuru metnini kullanarak başvuracaklardır.

NOT-2: Danışman tercihleriniz ön planda tutularak atama yapılacaktır, ancak Bölüm Başkanlığımız zorunlu hallerde tercihleriniz dışında danışman ataması yapabilecektir.