Online Seminer Duyurusu

Tekyaz firması tarafından Eskişehir ve çevre illere özel olarak gerçekleştirilecek olan online seminere ilgi duyan tüm öğrencilerimiz katılabilir.

Tasarımdan imalata tüm üretim çözümlerini izleyebileceğiniz online seminerde aynı zamanda işlerinizi hızlandıracak ve üretiminizi artıracak SolidWorks 2021 Yenilikleri’nden de bahsedilecektir.

SOLİDWORKS 2021 Yeniliklerinde ön plana çıkan;
Montajlarınızı daha hızlı açabilmek ve daha verimli çalışabilmek için geliştirilen montaj yenilikleri ve teknik resim performans iyileştirmeleri de sizi bekleyen konular arasında…

2 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 15:00′da ücretsiz olarak izleyebileceğiniz online seminere katılmak isteyen öğrenciler katılım durumunu belirterek kayıt oluşturmalıdır. GoToWebinar üzerinden gerçekleşecek olan seminer için mail adreslerinize katılım linki gönderilecektir. O link üzerinden katılıp izleyebilir sorularınızı chat kısmından sorabilirsiniz.

Kayıt için iletişim adresi: igun@tekyaz.com (İlknur GÜN)

İlgili adrese katılım durumunuzu belirterek ad-soyad, mail ve tel. numarası göndermeniz yeterli olacaktır.