Staj Duyurusu

Üniversitemiz Senato Kararına istinaden; 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı yaz döneminde öğrenciler stajlarını gerekli tedbirlerin alınması şartıyla mümkünse bulundukları şehirlerde veya başka şehirlerdeki firmalarda yapabileceklerdir. Staj yeri bulamayan öğrencilerin bölümlerine başvurmaları halinde akademik birimlerin yönetim kurulları tarafından durumları değerlendirilecektir. Alınan bu karar salgında olağanüstü bir durum olması halinde yeniden gözden geçirilecektir.

Staj yapacak öğrenciler gerekli belgeleri mail yoluyla iletecek, ıslak imzalı belgeler posta ile mail atıldıktan en geç 5 iş günü içerisinde bölüm sekreterliğine gönderilecektir.

Yaz döneminde İmal Usulleri ve Fabrika Tesisi, Organizasyonu stajlarını yapacak öğrenciler için gerekli bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Covid-19 sebebiyle stajı yarım kalan öğrencilerin kalan staj gün sayısı kadar tekrar staj başvurusu yapması gerekmektedir.

Staj Başvuru Formları

  1. Staj Onay Yazısı ( Firma Tarafından yazılacak)
  2. Ek 2 (3 Adet)
  3. Ek 7 (Taahhütname)
  4. E-devlet üzerinden alınacak olan, Sosyal Güvenlik Kurumu –>> SPAS Müstehaklık Sorgulama(Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) belgesinin çıktısı
  5. Staj Bilgi Formu
  6. Staj Taahhütnamesi