“Bitirme Proje Sunumları” Sanayicilerimizle Buluştu

Makine Mühendisliği öğrencilerimizin “Bitirme Projeleri Sergisi” 15 Mayıs günü Mühendislik Fakültesinde gerçekleşti. Serginin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Taş, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Harun Mindivan, Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odalarının Başkanları ve Sektör Temsilcilerinin yetkilileri katıldı. Üniversitemiz ile sanayi arasında ortak bir platform oluşturmayı ve sürdürülebilir proje işbirlikleri sağlamayı amaçlayan etkinlik kapsamında, öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz, sektör ve Ar-Ge merkezi temsilcileri ile bir araya gelerek projeleri değerlendirdiler ve görüş alışverişinde bulundular. Sektör temsilcilerinden Durden Plastik Ürünler Yapışkan Film Tic. San. A.Ş, Visan Vinç ve Hareket Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti., Hisarlar Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şti., Temesist Endüstriye Depo ve Raf Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti., Demisaş Döküm Emaye Mamulleri Sanayi A.Ş. yetkilileri, Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanlarına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Dereceye Giren Projeler:
1. Prof. Dr. Şennur Candan’ın danışmanlığında tez öğrencileri Sercan Köroğlu, Serkan Okumuş ve  Sinan Oğul’un “Ti Mikro Alaşımlandırılmış AZ91 Mg Alaşımının in-vitro Korozyonu” isimli projesi,
2. Dr. Öğr. Üyesi Sinan Başaran’ın danışmanlığında tez öğrencileri Tunahan Aktoprak, Nurullah Talha Tekin, Emrah Balta’nın “Delta Tipli Üç Boyutlu Yazıcı Tasarımı ve Üretimi” isimli projesi,
3. Prof. Dr. Harun Mindivan’ın danışmanlığında tez öğrencileri Sümeyye Makta, Faruk Çetindağ, Ergin Ceyhan’ın “Nitrürleme ile Inconel 625 Kaplamaların Yüzey Özelliklerinin Geliştirilmesi” isimli projesi,

Mansiyon Ödülü Alan Projeler:
1. Prof. Dr. Oğuz Arslan’ın danışmanlığında tez öğrencileri Emrah Güngör, Oğuz Kayan, Habib Arı, Fatih Sarı, Hüseyin Kayış’ın “Kompakt Isı Değiştiricisinin Toprak, Su ve Hava Ortamında Etkinliğinin Belirlenmesi” isimli projesi,
2. Prof. Dr. Harun Mindivan’ın danışmanlığında tez öğrencileri Oğuzhan Saran, Servet Karakış, Muhammed Can Gültürk’ün “Elektrolitik Kaplama Yöntemi ile Kompozit Kaplamaların Oluşturulması ve Karakterizasyonu” isimli projesi,
3. Dr. Öğr. Üyesi Sinan Başaran’ın danışmanlığında tez öğrencileri Erdem Kırdar, Ömer Can Şener’in “Manyetik dişli sisteminin moment analizinin sonlu elemanlar yöntemiyle gerçekleştirilmesi” isimli projesi.