TEBRİK ZİYARETLERİ VE TEŞEKKÜR

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanmamdan dolayı şimdiye kadar tebrik ziyaretime gelen; Bozüyük Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi  Kısmet TURAN’a; Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği (BOZGİDED) Yönetim Kurulu Başkanı Celali Yılmaz’a; Termal Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet OĞUZMAN ve çalışma arkadaşlarına; Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin’e ve çalışma arkadaşlarına; Eğilmezler Petrol Ürünleri ve Otomotiv San. Tic. Ltd Şti.  Murat EĞİLMEZ’e ve Mehmet  TURHAN’a; Eğitim Bir Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet SELÖZ’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine; Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK’e ve Üniversitemizin çok değerli Öğretim Üyelerine, Öğretim Elemanlarına, Daire Başkanlarına ve İdari personel ile telefon açan, mesaj ve çiçek gönderen tüm dost ve arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Prof. Dr. İsa İPÇİOĞLU