Entegre Katı Atık Uygulaması

Kamu-Üniversite-Sanayi-işbirliği (KÜSİ) kapsamında 10 Mayıs 2017 tarihinde saat:14:30’da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda “Entegre Katı Atık Uygulamaları” konulu sunum Hexagon Katı Atık Yönetim A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir.
Tüm öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve firmalarımız davetlidir.

Katı atıkların kaynakta ayrıştırılarak toplanması, işlenmesi, geri dönüştürülmesi, biyogaz aracılığı ile elektrik ve ısı enerjisi elde edilmesi ve organik gübre üretilmesi ve değerlendirilemeyen atıkların da nihai bertarafı alanlarında faaliyet gösteren Hexagon Katı Atık Yönetimi’nin bu kapsamda birinin ihalesi tamamlanmış ve yapımı tamamlanmış bir projesi ve hazırlıklarını da sürdürdüğü bir dizi diğer katı atık yönetimi projesi bulunmaktadır.

Entegre Katı Atık Uygulaması.