Covid 19 Pandemisi Nedeniyle Ek Süre Talepleri

Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin Madde 35-(8) hükmü ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosunun 12.10.2022 tarih ve 354/4 sayılı kararı gereği aşağıda belirtilen koşullara sahip öğrencilere talep etmeleri durumunda sadece bir yarıyıl “ek süre” verilmesi planlanmaktadır.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı için ek süre başvurusunda bulunacak öğrenciler ek süre talep formunu düzenleyerek 28 Ekim 2022 tarihine kadar Anabilim Dalı üzerinden Enstitümüze iletmelidir. İmza ve bilgi eksiği bulunan talep formları işleme alınmayacaktır.

Belirtilen tarihten sonra yapılacak olan Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin Madde 35-(8) hükmüne bağlı ek süre talep başvuruları kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

 

Ek Süre Talep Formu için TIKLAYINIZ.

 

 

Ek Süre Talebi İçin Gerekli Koşullar:

  • Tezli Yüksek Lisans/Doktora programı öğrencilerinden; 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı itibariyle yirmi bir ulusal kredilik en az yedi ders ve semineri dersini başarı ile tamamlayarak tez aşamasına geçmiş bulunanlar ek süre başvurusunda bulunabilir.
  • Daha önce Covid-19 Küresel Salgını sebebiyle ek süre hakkından hiç faydalanmayan öğrenciler başvurabilir.
  • 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı için kayıt dondurma başvurusu onaylanan öğrenciler ek süre başvurusu yapamazlar.
  • Tez savunma sınavına girmiş veya tez savunma sınavında “Düzeltme” kararı verilmiş öğrenciler ek süre talebinde bulunamazlar.
  • Enstitümüzden kaydı silinmiş öğrenciler ek süre talebinde bulunamazlar.

NOT: Ek süre başvurusu onaylanmış öğrencilerin azami süresinin sonuna bu süre ilave edilmiş olur. Bu yarıyılda öğrenci öğrenim süreçlerine ilişkin tüm yükümlülükleri yerine getirmek zorundadır.

Başvuru değerlendirme sonuçları 11.11.2022 tarihinde Enstitümüz Web sayfasından ilan edilecektir.