2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programları Mülakat Sonuçları ve Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi

Mülakat ile Öğrenci Alan Lisansüstü Programlar için Mülakat Sonuç Listeleri

5. Enerji Sistemleri Mühendisliği – YL Tezli
  6. Felsefe ve Din Bilimleri – YL Tezli
  7. Fizik – YL Tezli
  8. İktisat – YL Tezli (İ.Ö.)
  9. İktisat – YL Tezli
  10. Maliye – YL Tezli
  11. Moleküler Biyoloji – YL Tezli
  12. Muhasebe ve Denetim – YL Tezli

Tezsiz Yüksek Lisans Programları

1. Enerji Yönetimi – YL (İ.Ö.) (MEB Protokol)
  2. Enerji Yönetimi – YL (İ.Ö.)
  3. İş Sağlığı ve Güvenliği – YL (İ.Ö.) (MEB Protokol)
  4. İş Sağlığı ve Güvenliği – YL (İ.Ö.)
  5. İşletme – YL (İ.Ö.)
  6. Küresel Siyaset ve Güvenlik – YL (İ.Ö.)
  7. Manevi Danışmanlık ve Rehberlik – YL Tezsiz
  8. Muhasebe ve Denetim – YL (İ.Ö.)
  9. Para-Banka ve Dış Ticaret – YL (İ.Ö.)
  10. Sağlık Yönetimi- YL (İ.Ö.) (MEB Protokol)
  11. Sağlık Yönetimi- YL (İ.Ö.)
  12. Yönetim ve Organizasyon – YL (İ.Ö.) (MEB Protokol)
  13. Yönetim ve Organizasyon – YL (İ.Ö.)

• Lisansüstü Eğitim- Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 10/a-4 ve 10/b-2 maddelerine göre adayların sıralamaya (Asıl/Yedek) girebilmeleri için başarı notları en az 60 puan olmak zorundadır. Bu şartı sağlayamayan adaylar sıralamaya (Asıl/Yedek) alınmamıştır. Lisansüstü Eğitim- Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 10/a-5 maddesine göre mülakat sınavına girmeyen ve mülakat sınav puanı 60’ın altında olan adaylar değerlendirmeye alınmamıştır.

• Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 11-(10) maddesine göre adayların sıralamaya (Asıl/Yedek) girebilmeleri için başarı notları en az 65 puan olmak zorundadır. Bu şartı sağlayamayan adaylar sıralamaya (Asıl/Yedek) alınmamıştır. Mülakat sınavına girmeyen ve mülakat sınav puanı 60’ın altında olan adaylar değerlendirmeye alınmamıştır.

Üniversitemiz Lisans Programlarından Dereceyle Mezun Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

Lisansüstü Programlara Başvuru Yapan Derece Öğrencilerinin Listesi

Kesin Kayıtta İstenecek Evraklar

• 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kesin kayıt işlemleri 29 Ağustos – 5 Eylül 2022 tarihleri arasında e-posta (lisansustukayit@bilecik.edu.tr), elden ya da kargo/posta yolu ile yapılacaktır.
  • Kayıt evraklarını e-posta yolu ile gönderen adaylar evrakların asıllarını en geç 30 Eylül 2022 saat 17:00 mesai bitimine kadar elden ya da kargo/posta yolu ile Enstitüye teslim etmelidir.
  • 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kesin kayıt işlemleri 29 Ağustos – 05 Eylül 2022 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar yapılacaktır. 05 Eylül 2022 mesai saati bitimine kadar evraklarını lisansustukayit@bilecik.edu.tr adresine göndermeyen veya elden ya da kargo/posta yolu ile ulaştırmayan ASIL adaylar kesin kayıt haklarını kaybedecek, yerlerine YEDEK adaylar çağrılacaktır.
  • Her aday, gerekli belgeleri hazırlamalı ve tek bir e-posta şeklinde yollamalıdır.
  • E-postaların ”konu kısmında” AD-SOYAD/KAZANILAN PROGRAM ADI belirtilmelidir. (Örnek: Abdil ÜNAL/Muhasebe ve Finansman Tezli Yüksek Lisans Programı)
  • Adayların e-postaları incelendikten sonra eğer eksik evrak varsa kendilerine yine e-posta ile dönüş yapılacaktır.
  • Evraklarında tahrifat ve/veya usulsüzlük olduğu tespit edilenlerin kayıtları ve/veya öğrencilikleri iptal edilecektir.
  • Tezli İ.Ö. ve Tezsiz İ.Ö. programlarına kayıt yaptıracak olan adayların katkı payı/öğrenim ücretlerini T.C. Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı ya da ATM’lerinden Eğitim-Öğretim Harçları kısmı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ni seçerek yatırmaları gerekmektedir. Dekont ya da slipler Enstitümüze ibraz edilmelidir.