Uzaktan Öğretim ve Erteleme Duyurusu (ÖNEMLİ!!!)

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü öğrencilerinin;

• Doktora Tez Önerileri uzaktan öğretim sistemi üzerinden yapılacaktır.
  • Talepte bulunan öğrencilerin Doktora Yeterlik Sınavları tez danışmanı ve öğrencinin Üniversitemize gelmesi şartıyla uzaktan öğretim sistemi üzerinden yapılacak, ertelenmesini talep eden öğrencilerin Doktora Yeterlik Sınavları haziran ayı içerisinde yüz yüze yapılacaktır.
  • Talepte bulunan öğrencilerin Yüksek Lisans Tez Savunma ve Doktora Tez Savunma Sınavları tez danışmanı ve öğrencinin Üniversitemize gelmesi şartıyla uzaktan öğretim sistemi üzerinden yapılacak, ertelenmesini talep eden öğrencilerin Tez Savunma Sınavları haziran ayı içerisinde yüz yüze yapılacaktır.
  • Doktora Tez İzleme Sınavları haziran ayı içerisinde yüz yüze yapılacaktır.  2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Akademik izin alan öğrencilerin Doktora Tez İzleme Sınavları aralık ayı içerisinde yüz yüze yapılacaktır.
  • Tez Savunma Sınavında başarısız olup uzatma alan veya azami süresini doldurup ek süre verilen öğrencilerin talep etmesi halinde Tez Savunma Sınavları tez danışmanı ve öğrencinin Üniversitemize gelmesi şartıyla uzaktan öğretim sistemi üzerinden yapılacak, ertelenmesini talep eden öğrencilerin 15 Mart 2020 tarihi itibarıyla kullanamadıkları kalan süreleri 01 Haziran 2020 tarihi itibarıyla kullandırılacak ve verilen süre bitimine kadar Tez Savunma Sınavları yüz yüze yapılacaktır.

Öğrencilerin başvuru için ekteki dilekçeyi el yazısı ile doldurup imzalı şekilde lisansustu@bilecik.edu.tr adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Uzaktan Öğretim Sistemi ile yapılacak olan;

• Yüksek Lisans / Doktora Tez Savunma Sınavları,
  • Doktora Yeterlik Sınavları,
  • Doktora Tez Öneri Sınavları,

tarihleri UZEM sistemi ile senkronizasyon tamamlandıktan sonra ileri bir tarihte Enstitümüz internet sayfasında ilan edilecektir.