Program Adı | Öğretim Türü | Kodu | Ders Adı | T | U | Kredi | AKTS | Ders Türü | Ortalamaya Girer mi? |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB5999 | Bilim Etiği ve Araştırma Teknikleri | 2 | 0 | 0 | 5 | Zorunlu Seçmeli | Girmez |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6001 | Bitki Analizleri ve Laboratuar Teknikleri | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6002 | Biyolojik Azot Fiksasyonu | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6003 | Çayır Mera Kurma ve İşletme Teknikleri | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6004 | Deneme Tekniği | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6005 | Endüstri Bitkilerinin İşleme ve Değerlendirilmesi | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6006 | Hücre ve Doku Kültürü | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6007 | İleri Bitki İslahı | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6008 | Kendine Döllenen Endüstri Bitkileri Islahı | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6009 | Popülasyon Genetiği | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6010 | Sıcak İklim Tahıllarında Özel Konular | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6011 | Silaj Bitkileri ve Silaj Tekniği | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6012 | Soğanlı ve Yumrulu Bitkiler Kültürü | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6013 | Tahıllarda Kalite ve Tespit Yöntemleri | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6014 | Tahılların Ekolojisinde Son Gelişmeler | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6015 | Tahılların Fizyolojisinde Son Gelişmeler | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6016 | Tahılların Özel Islahı | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6017 | Tarımsal Denemelerin İstatistiksel Değerlendirilmesi | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6018 | Tarla Bitkilerinde Genetik Kaynakların Toplanması ve Kullanılması | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6019 | Tarla Bitkilerinde Mikro Üretim Teknikleri | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6020 | Tarla Bitkilerinde Mutasyon Islahı | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6021 | Tıbbi ve Aromatik Bitkilerde Sekonder Metabolitler | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6022 | Tıbbi ve Aromatik Bitkilerde Verim ve Kalite Özellikleri | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6023 | Vejetatif Çoğaltılan Endüstri Bitkilerinin Islahı | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6024 | Yabancı Döllenen Endüstri Bitkileri İslahı | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6025 | Yem Bitkileri Islahı | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6026 | Yem Bitkilerinde Kalite ve Kalite Faktörleri | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6027 | Yem Bitkilerinde Tohumculuk Tekniği | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6028 | Yem Bitkilerinde Zararlı Maddeler | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6029 | Yemeklik Tane Baklagillerin Genetik ve Sitogenetiği | 3 | 0 | 3 | 7,5 | Seçmeli | Girer |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB6900 | Seminer | 3 | 0 | 0 | 7,5 | Zorunlu Seçmeli | Girmez |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB7000 | Uzmanlık Alan | 6 | 0 | 0 | 10 | Zorunlu | Girmez |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB8000 | Tez Çalışması | 0 | 1 | 0 | 20 | Zorunlu | Girmez |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB8100 | Yeterlik Yazılı | 0 | 0 | 0 | 15 | Zorunlu | Girmez |
Tarla Bitkileri – DR | Tezli | TAB8200 | Yeterlik Sözlü | 0 | 0 | 0 | 15 | Zorunlu | Girmez |