ARICILIK EĞİTİMİ KURSU HAKKINDA DUYURU

Arıcılık Eğitimi Kursu için yeterli sayıda başvuru yapılmış olup kursumuz 24 Mayıs 2021, Pazartesi günü saat 17:30 itibariyle başlayacaktır. 

Kurs bitiminde

  • Kurs programına %80 oranında (en az 57 ders saati) katılım sağlamak
  • Kurs bitiminde düzenlenecek olan sınavdan en az 70 puan almak

koşullarını yerine getirenlere verilecek olan belgenin Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Onaylı olmadığını Üniversitemiz onaylı Sertifika Belgesi olduğunu hatırlatırız.

Kayıt Formu doldurarak bizlere ulaştırmış ve başvurularının alındığına dair Merkezimiz tarafından da kendilerine bilgilendirme e-postası gönderilmiş olan başvuru sahiplerinin aşağıda belirtilen bilgiler doğrultusunda ödeme işlemlerini kurs başlama tarihinden önce gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Ödeme işlemi gerçekleştirilirken (sonradan kalem ile değil) sistem üzerinden makbuzun açıklama bölümüne kursa katılacak kişinin;

*  T.C. Kimlik Numarası,

*  Adı-Soyadı

*  Kurs bilgisinin (Arıcılık Kursu) 

yazılması gerekmektedir. Bu hususa dikkat edilerek ödemeler bu bilgilerin yazılmasına ve sonrasında makbuz alınmasına imkan vermeyen bankamatikler üzerinden değil gişe işlemleri veya internet bankacılığı aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ödeme işleminden sonra makbuzun bir nüshasının Merkezimize teslim edilmesi veya e-posta olarak bilsem@bilecik.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Kurs ücreti ödemesi yapıldıktan sonra söz konusu ücretin iadesi mümkün değildir.

Başvuru sahiplerine Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Sistemi ile ilgili bilgilendirme mesajı Kurs başlama tarihinden önce kurs kayıt formunda belirtmiş oldukları e-posta adreslerine gönderilecektir. 

 

ÖDEME

Ücret:                      250 TL (Peşin) (KDV Dahil)

Hesap Adı:           Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Banka/Şube Adı:    Ziraat Bankası / Bilecik Şubesi         

IBAN:                      TR14 0001 0001 1854 5583 9150 08