YÖS VE SATRANÇ KURSLARI HAKKINDA DUYURU

YÖS (Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı) Kursu ve Satranç Kursu Başlangıç Düzeyi için yeterli sayıda başvuru yapılmadığı için söz konusu Kurslar açılamayacaktır.

***********************************************************************************

Satranç Kursu Orta ve İleri Düzey için yeterli sayıda başvuru yapılmış olup her iki kursumuz da 2 Mayıs 2021, Pazar günü itibariyle ilanımızda belirtilen saatlerde başlayacaktır.

Kayıt Formu doldurarak bizlere ulaştırmış ve başvurularının alındığına dair Merkezimiz tarafından da kendilerine bilgilendirme e-postası gönderilmiş olan başvuru sahipleri aşağıda belirtilen bilgiler doğrultusunda ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirler. Hem Orta Düzey hem de İleri Düzey için kayıt yaptıranların kurs ücreti ödemelerini toplam meblağ üzerinden tek parça şeklinde değil her bir düzey için ayrı ayrı gerçekleştirmeleri ve neticesinde 2 ayrı makbuza sahip olmaları gerekmektedir.

Ödeme işlemi gerçekleştirilirken (sonradan kalem ile değil) sistem üzerinden makbuzun/makbuzların açıklama bölümüne kursa katılacak kişinin;

*  T.C. Kimlik Numarası,

*  Adı-Soyadı

*  Kurs bilgisinin (Satranç Kursu) (sığması halinde hangi düzey olduğu da eklenebilir.)

yazılması gerekmektedir. Bu hususa dikkat edilerek ödemeler bu bilgilerin yazılmasına ve sonrasında makbuz alınmasına imkan vermeyen bankamatikler üzerinden değil gişe işlemleri veya internet bankacılığı aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ödeme işleminden sonra makbuzun/makbuzların bir nüshasının Merkezimize teslim edilmesi veya e-posta olarak bilsem@bilecik.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Kurs ücreti ödemesi yapıldıktan sonra söz konusu ücretin iadesi mümkün değildir.

Ödeme makbuzunu Merkezimize ulaştıran başvuru sahiplerine Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Sistemi ile ilgili bilgilendirme mesajı Kurs başlama tarihinden önce kurs kayıt formunda belirtmiş oldukları e-posta adreslerine gönderilecektir. 

 

ÖDEME

Orta Düzey:              500 TL (Peşin) (KDV Dahil)

İleri Düzey:               600 TL (Peşin) (KDV Dahil)

Hesap Adı:                Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Banka/Şube Adı:      Ziraat Bankası / Bilecik Şubesi         

IBAN:                        TR14 0001 0001 1854 5583 9150 08