GENEL İNGİLİZCE KURSU (A1 SEVİYE)

AÇILMASI PLANLANAN PROGRAM

Genel İngilizce Kursu (A1 Seviye)

EĞİTMEN

Okutman Emre Engin

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı

TANIM

Genel İngilizce Kurs Programı ile yaygın bir şekilde hayatın çok farklı alanlarında kullanılmakta olan İngilizce’nin öğrenilmesi noktasında katılımcılara yardımcı olmak hedeflenmektedir. Kurs çerçevesinde katılımcıların İngilizce gramer ve kelime bilgileri ile dinleme ve okuduğunu anlama becerilerinin geliştirilmesinin yanı sıra konuşma ve telaffuz akıcılığı ile yazma becerilerinin geliştirilmesine yönelik A1 seviyesinde eğitim verilecektir.

İÇERİK

Başlangıç:                  19 Mart 2018, Pazartesi

Bitiş:                           23 Mayıs 2018, Çarşamba

Son başvuru:             16 Mart 2018, Cuma

Eğitim süresi:            10 hafta – 60 saat

Kurs hafta içi Pazartesi ve Çarşamba günleri gerçekleştirilecektir.

Kurs süresince Pazartesi ve Çarşamba günleri 18:00 – 21:00 saatleri arasında 3 saat olmak üzere haftalık 6 saat üzerinden toplam 10 hafta – 60 saat eğitim verilecektir.

KONTENJAN

Kurs en az 8 en fazla 15 kişi ile açılacaktır.

Kayıtlar başvuru sırasına göre alınacaktır.

PROGRAM YERİ

Kurs Cumhuriyet Cad. No:17 (Yurtiçi Kargo karşısı) Merkez/Bilecik adresinde bulunan Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi dersliklerinde gerçekleştirilecektir.

BELGE

Kurs programına %80 oranında katılım sağlayanlara program sonunda Katılım Belgesi verilecektir.

ÖDEME

Peşin:                        400 TL (KDV Dahil)

Taksit:   1. Taksit       200 TL (KDV Dahil)             (21 Mart 2018, Çarşamba tarihine kadar)

2. Taksit       200 TL (KDV Dahil)             (25 Nisan 2018, Çarşamba tarihine kadar)

Hesap Adı:                Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Banka/Şube Adı:      Ziraat Bankası / Bilecik Şubesi

IBAN:                        TR09 0001 0001 1854 5583 9150 01

İŞLEM SIRASI

1. Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLSEM) web sitesinde (http://w3.bilecik.edu.tr/bilsem/) yer alan Kesin Kayıt Formu’nun doldurularak başvuru süresi içerisinde BİLSEM’e elden teslim edilmesi.

2. İlan edilen kontenjan dâhilinde programın açılıp/açılmayacağı ile ilgili BİLSEM web sitesinde son başvuru tarihini takip eden gün içerisinde yapılacak olan duyuruların takip edilmesi.

3. BİLSEM web sitesinde programın açılacağına dair duyuru yapıldıktan sonra ödeme işlemlerinin belirtilen bilgiler doğrultusunda gerçekleştirilmesi.

4. T.C. Kimlik No, Ad-Soyad ve Kurs bilgilerinin yer aldığı makbuz ile Kesin Kayıt Formu’nda belirtilen diğer istenen belgelerin BİLSEM’e teslim edilmesi.

ÖNEMLİ NOT :

1. Makbuzun açıklama bölümünde T.C. Kimlik No, Ad-Soyad ve Kurs bilgilerinin belirtilmesi gerektiği için ödemelerin bankamatikler üzerinden değil gişe işlemleri veya internet bankacılığı aracılığıyla gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

2. Kurs ücreti ödemesi yapıldıktan sonra söz konusu ücretin iadesi mümkün değildir.

3. Belirtilen son ödeme tarihlerine kadar kurs ücretini ödemeyenler kurstan faydalanamayacaklardır.

4. BİLSEM tarafından herhangi bir eğitim materyali (kitap vb.) temin edilmeyecektir.