TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB), Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ARİNKOM TTO, Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ETTOM, Bilecik Şey Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi BSEÜ-TTO ve Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici şirketi ATAP A.Ş. işbirliğinde 6 Nisan 2022, Çarşamba günü saat 14:00‘de “TÜBİTAK 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirilecektir.

Toplantıda TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) tarafından açılan TÜBİTAK Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı 1702 programı hakkında ve lisanslama yöntemleri hakkında bilgi verilecektir.

Kayıt için lütfen tıklayınız.

TÜBİTAK Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı 1702 Bilgilendirme Toplantı Programı
14.00 – 14.15 Açılış
14.15 – 15.00 TÜBİTAK Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı (Patent Lisans) Bilgilendirme

Onur ÜLGEN, TÜBİTAK TEMEG Uzmanı