Tebrik Mesajı-Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül AKPINAR

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı’nın “Müsilaj Araştırmaları Çağrısı” kapsamında 2021 yılı 1001 projelerinin bilimsel değerlendirme sonuçları açıklandı. 157 başvurudan 37 proje önerisinin kabul edildiği değerlendirme sonuçlarına göre, Üniversitemiz Dr. Öğretim Üyesi Ayşegül AKPINAR’ ın yürütücülüğünde, BUÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Asuman CANSEV’in araştırmacı, Doç.Dr. Barış Bülent AŞIK’ın danışman olarak katıldığı ‘Marmara Denizinin Kirlilik Yükünün Hafifletilmesinde Yenilikçi ve Ekolojik Bir Çözüm Olan Fitoremediasyon Tekniklerinin Nilüfer Çayı ve Çapraz Çayı Üzerindeki Uygulamaları’ isimli proje desteklenmeye hak kazanmıştır. Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatör Yardımcısı  Dr. Ayşegül AKPINAR ve ekibini tebrik ederiz.