İlimizdeki liseli gençlere BŞEÜ-TTO Girişimcilik Merkezi ve Patentle Türkiye Yarışması hakkında bilgi verildi.

Koordinatörlüğümüz tarafından  7 Ocak 2021 tarihinde ilimizdeki lise öğrencilerinin ve öğretmenlerinin yoğun ilgi gösterdiği BŞEÜ-TTO Girişimcilik Merkezi ve Patentle Türkiye Yarışması hakkında çevrimiçi bilgilendirme etkinliği düzenlendi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. İlhami YURDAKUL’un açılış konuşması ile başlayan etkinliğimizde, BŞEÜ-TTO Koordinatör Yardımcısı ve TÜRKPATENT Bilgi ve Doküman Birimi Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül AKPINAR tarafından BŞEÜ-TTO Girişimcilik Merkezi’nin tanıtımı yapıldı. Tanıtımın ardından BŞEÜ-TTO Modül 2-4 Akademik Danışmanı Dr. Öğr.Üyesi Gülşah ÇONGUR tarafından fikri ve sınai mülkiyet hakları ile ilgili detaylı bilgilendirme yapıldıktan sonra TÜRKPATENT’in düzenlediği Patentle TÜRKİYE- Ulusal Liseler Patent ve Faydalı Model Yarışması hakkında bilgi verildi.