BŞEÜ-TTO Girişimcilik Merkezi Tanıtımı ve Patentle TÜRKİYE 1. Ulusal Liseler Arası Patent ve Faydalı Model Yarışması Çevrimiçi Bilgilendirme Eğitimi

2019 yılında BEBKA desteğiyle kurulan üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Girişimcilik Merkezi (BŞEÜ-TTO Girişimcilik Merkezi) gençlerin yeni fikirlerini, girişimcilerini desteklemektedir. Bu kapsamda üniversitemiz lisans ve lisansüstü öğrencileri ile Bilecik ilinde bulunan liseli gençlerin yeni girişim, fikir ve buluşlarının katma değer yaratan ürün ya da sürece dönüşmesinde hizmet verilmekte ve bu konularla ilgili kurumlar ile işbirliği gerçekleştirmektedir.

Bu doğrultuda hem BŞEÜ-TTO Girişimcilik Merkezi’nin tanıtılacağı hem de TÜRKPATENT ve MARKA KURUMU tarafından gerçekleştirilecek olan 1. Ulusal Liseler Patent ve Faydalı Model Yarışması’na başvuru koşullarının anlatılacağı çevrimiçi bilgilendirme eğitimi düzenlenecektir.

Eğitimde, üniversitemiz Girişimcilik Merkezi’nin verdiği hizmetler ve Patentle Türkiye sloganı ile yapılan yarışma hakkında detaylı bilgiler verilmesinin yanı sıra fikri haklar, buluş, patent ve faydalı model kavramları ile başvuru unsurları anlatılacaktır.

7 Ocak 2021 tarihinde Saat:14:00’de gerçekleşecek olan eğitim ve bilgilendirme etkinliği Üniversitemiz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül AKPINAR ve Dr. Öğr. Üyesi Gülşah ÇONGUR tarafından verilecektir.

Öğrencilerin,  ülkemizin teknolojik gelişmesinde önemli bir yer tutan buluş faaliyetlerine özendirilmesi amacı ile düzenlenecek olan yarışma hakkındaki çevrimiçi bilgilendirme eğitimine siz değerli akademisyen, öğretmen ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

Kayıt için aşağıdaki linki tıklayınız.

https://forms.gle/n4iAQJDHbEf8Q9Wm6

Not: Çevrimiçi katılım bağlantı bilgileri kayıt yapılan e-posta adresine gönderilecektir.

Her türlü soru ve bilgi talebiniz için BŞEÜ TTO ile iletişime geçiniz.

Tel : 0 228 214 2196 | Fax : 0 228 214 2182

E-mail:tto@bilecik.edu.tr

http://w3.bilecik.edu.tr/tto/