Haftalık Ticari İşbirlikleri ve Teknoloji Transferleri Duyuruları

Teknoloji Transfer Ofisi

Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları 

Ticari İşbirlikleri

BOFR20190809001 Oyun Alanı

Fransız bir firma patentini almış olduğu oyun alanı sistemi ile ilgilenen firmalar aramaktadır. Bu sistem 34*34 metre boyutlarına kadar olan sahalarda aynı anda 8 farklı oyun alanının kurulmasını sağlayan, şişme veya plastik/metal iskelet ihtiva etmektedir.

BOFR20190625001 3 Boyutlu Turizm
Fransız bir yazılım şirketi turistik mekanları 3 boyutlu olarak eski halleriyle görmeye yarayan bir yazılım geliştirmiştir. İos ve Android üstünden indirilebilen bu yazılım sayesinde kişiler seçili mekanlarda tarihi bir gezintiye çıkabilmektedir. Bu servisin kullanımı ile ilgilenen ortaklar aranmaktadır.

BOPL20190731001 Görselleştirme Çözümü
Polonyalı bir şirket ürünler için 3 boyutlu görselleştirme hizmeti vermektedir. Reklam amaçlı kullanılan bu hizmet, profesyonel fotoğraflamanın zor ve pahalı olduğu noktalarda uygun biz çözüm olarak öne çıkmaktadır. Hizmetin kullanımı için ortaklar aranmaktadır.

BORO20190731002 Yün Tabanlı Yalıtım 
Romanya’da kurulu bir şirket yün tabanlı yalıtım çözümleri üretmektedir. Şirket üretmiş olduğu birincil ve ikincil yün yalıtım ürünleri için satış ortakları aramaktadır.

Teknoloji İşbirlikleri

TRBE20190724001 Kablosuz Güneş Paneli Modülü
Belçika’da bir firma, kablosuz güneş paneli üretimi üzerinde çalışmalar yürütmektedir. Güneş panellerinin hücre kısımlarına entegre olabilecek lazer veya indüksiyon teknolojisi ile panelin kablosuz olarak imal edilmesi konusunda araştırma işbirliği arayışı söz konusudur.TRES20190616001 Elektronik Altyapı Geliştirilmesi Üzerine İşbirliği
İspanyol kamu kuruluşu, çeşitli bölgesel veri toplama kaynağından elde edilen çevre koşullarına ati izleme verilerini bir araya toplayarak değerlendiren ve birikimli olarak izleyen bir elektronik altyapının kurulması için araştırma işbirliği arayışındadır.

TRPL20180621001 Üretimde Otomasyon Çözümleri Arayışı
Banyo ve mutfak sistemleri üreten Polonyalı bir firma, üretim sahasında otomasyon çözümlerinden faydalanarak kapasite ve verimlilik artışı hedeflemektedir. Firma, üretim otomasyon çözümleri sunan firmalardan hizmet alımı yapacaktır.

TOMK20180821001 Akıllı Yakıt Deposu Kapağı
Makedon bir firma, yakıt depoları için akıllı kapak geliştirmiştir. Pil yardımı ile çalışan kapak, depoya ne miktarda yakıt alındığını ve kullanım esnasında yakıt ile alakalı tüm ilişkili parametreleri ölçerek analiz edebilmektedir. Ticarileştirme işbirliği arayışı söz konusudur. Filo şirketleri potansiyel müşteri grubudur.

TOES20190619001 Gıda Güvenliği Ve Kalitesi İçin Biyosensör
Bask bölgesinden bir firma, gıda güvenliği ve kalite uygulamalarına yönelik minyatür biyosensörler geliştirmiştir. Gıda veya biyoteknoloji alanında faaliyet gösteren firmalar ile uygulamaya yönelik anlaşma düşünülmektedir.