Erasmus+ Programı 2019 Teklif Çağrısını yayınladı!

Avrupa  Komisyonu, Erasmus+ Programı 2019 Teklif Çağrısını yayınladı!

2019 yılı Erasmus+ Program bütçesi, 2018 yılına göre 300 Milyon Avro artarak 3 Milyar Avro oldu. Erasmus+ Programı 2019 teklif çağrısı kapsamında eğitim, öğretim, gençlik ve spor alanlarında faaliyet gösteren kamu ya da özel kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşları proje başvurusu yapabilir. Ayrıca, gençlik çalışmalarında aktif olan ancak tüzel kişilik olmayan gençlik grupları da hibe desteği için proje başvurusunda bulunabilir.

Erasmus+ Programına ait faaliyetler ile bu faaliyetlere ilişkin 2019 yılı Program Rehberine ve 2019 yılı son başvuru tarihlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu kapsamda 5 Kasım 2018 tarihinde Ankara’da Erasmus+ Programı Yükseköğretim Alanı Stratejik Ortaklık Projeleri Bilgilendirme Toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıda, Erasmus+ Programı Ana Eylem 2 – Yenilik ve İyi Uygulama Değişimi İçin İşbirliği kapsamında kurumsal, bölgesel, ulusal veya uluslararası düzeyde yenilikçi uygulamaların geliştirilmesi, transfer edilmesi ve uygulanması amacına sahip Stratejik Ortaklık Projeleri hakkında bilgilendirmede ve deneyim paylaşımında bulunulmuştur.

Toplantı sunularına buradan ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla,