Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları

Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları 

Ticari İşbirlikleri

 Referans Numarası : BRIT20180626001

Hidrolik Pompa Üreticisi

İtalyan bir firma yol bariyerleri üretimi yapmaktadır. 50 seneden uzun süredir faaliyet gösteren firma ürettiği bariyerlerde kullanılmak üzere hidrolik pompa tedarik etmek istemektedir. Aranan partnerin en az 10 senelik deneyimi olması, ISO 9001:2015 sertifikasına sahip olması ve ürünün ısı operasyon testlerini tamamlamış olması gerekmektedir.

 Referans Numarası : BRCN20180327001

Ortak Firma Kurulumu

Çin’de kurulu bir firma akıllı üretim, raylı sistemler, otomotiv ve ev eşyası sektörlerinde kullanılan parçaların üretimini yapmaktadır. Firma 3 fabrikaya, 500 çalışana ve yüzlerce CNC tezgahına sahip olup aynı zamanda 60 AR-GE personeli istihdam etmektedir. Firma yüksek hızlı tren parçaları, servo motor, otomotiv parçaları ve elektronik parça üretimi yapmak için Avrupalı bir firma ile ortak bir firma kurmak istemektedir.  

 Referans Numarası: BRUA20180604001

Durum Buğdayı İrmiği ve Unu Arayışı

Ukrayna’da kurulu bir firma makarna üretimine başlamıştır. Firma bu sebepten kendisine durum buğdayı unu ve irmiği tedarik edebilecek İtalyan, Kanadalı veya Türk firmalar aramaktadır. Firma ilk etapta 20 tonluk sipariş verecek olup ödemeyi peşin yapacaktır.

 Referans Numarası : BRBE20180614001

Nijerya İçin Nakliyeci

Belçikalı bir firma gıda üretimi yapmaktadır. Firma haftalık 9 paletlik ürünleri soğuk zincir ile  Nijerya’ya ulaştırabilecek hava kara veya deniz nakliye firmaları aramaktadır.

Referans Numarası : BOIT20180525001


Ev Otomasyon Çözümleri 

İtalyan bir firma 20 yıldır otomatik perde, güneşlik, panjur gibi sistemlerin üretimini yapmaktadır. Firma bu sene içinde başka bir firmayla ortaklık kurmuş olup bu ortaklıktan sonra uluslararası pazarda satışlarına başlamıştır. Firma hava durumu sensörlü ve tasarım ödüllü bu ürünleri için satış ortakları aramaktadır.

Teknoloji İşbirlikleri
 

 Referans Numarası : UK20180621000

Biyolojik Kirlenmeyi Önleyen Yenilikçi Yaklaşım

Çok uluslu bir İskoç deniz taşıma firması, gemilerinin temizliğini sağlarken aynı zamanda denizin kirlenmesini de engelleyen ve biyolojik kirlenmeyi önleyecek yeni bir yaklaşım/teknoloji arayışı içindedir.

 Referans Numarası : TODE20180605002

Pil Olmadan 24 Saat Güneş Enerjisi Elektrik

Alman bir aile firması, yenilikçi malzemeler üzerine çalışmaktadır. 8 yıl boyunca fotovoltaik ve termal voltaik temelli güneş enerji sistemleri üzerine çalışan firma, bir sistem geliştirmiştir. Sistem gündüz ve gece elektrik enerjisi üretebilecek konumdadır. Ayrıca, sistem elektrik şebekesine sahip olmayan alanlarda da uygulanabilmektedir. Firma, söz konusu teknoloji ile ilgilenen partnerlerle iş birliği yapmak istenmektedir.

Referans Numarası: TODE20180327001

İnce Polimer Kaplamalarla Yüzey Modifikasyonu

Alman bir Araştırma Enstitüsü çeşitli yüzeyler çoklu uygulamalar için çeşitli işlevlere sahip yüzeyler oluşturabilecek polimer kaplamalar geliştirmiştir. Uygulama alanları, uzun süreli veya kısa süreli vücut teması olabilen tıbbi cihazlardır. Enstitü teknik işbirliği yapabileceği partnerler aramaktadır.

Referans Numarası : TRNL20180531001

Katı Tümörlerin Tedavisi İçin Terapötik Oligonükleotid Etkinliğinin Optimizasyonu

Hollandalı bir klinik yeni nesil nanotipler geliştirmektedir. Amaçları, nanopartikül teknolojisini kullanarak katı tümörlerin tedavisi için mevcut ve yeni ilaçların etkinlik ve güvenlik profillerini geliştirmektir. Klinik, gelişim stratejilerinin bir parçası olarak, oligonükleotidlerin gelişmiş tümör hedeflemesi için nanopartiküllerini kullanmak üzere akademik araştırma laboratuvarlarıyla bir lisans/teknik işbirliği yapmak istemektedir.

Referans Numarası : TOLT20180319001

Çizik Dayanımı Yüksek Anodik Nano Kaplama Teknolojisi 

Litvanya’da bir araştırma enstitüsü, çizilme dayanımı yüksek anodik bir kaplama geliştirmiştir. Enstitü geliştirilen bu teknolojiyi üretim süreçlerinde uygulayabilecek olan ve kaplama teknolojileri üzerine çalışan firmalar aramaktadır.