Metalik Fikirler Honnever Messe’ye gidiyor

Sayın Ar-Ge Proje Sahibi,

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) koordinatörlüğünde, metal sektörünün ihtiyaç duyduğu hammaddelerin özelliklerini ve çeşitliliğini artırarak ana ürün gruplarından mamul ürünlere inovasyon özelliği katan projeleri metal sanayisine kazandırmak ve bu vesileyle sektörün yüksek katma değerli üretim yapabilmesini sağlamak amacıyla bu sene beşincisini hayata geçirmeyi hedeflediğimiz  “Metalik Fikirler” adında bir Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği düzenlenmektedir.

Metalik Fikirler, bugüne kadar 1500’den fazla projeye ev sahipliği yaparak 400.000 TL’den fazla nakdi ödül vermiştir. Savunma sanayi ve sağlık sektörüne kazandırdığı projelerle üniversiteler arasında saygın bir yeri bulunmaktadır.

Metalik Fikirler 5. Ar-Ge proje Pazarının başvuru alanları;
Enerji sektörü
Makine ve imalat sanayi sektörü
Sağlık sektörü
Uzay/Uçak teknolojileri sektörü
Savunma sanayi sektörü olmak üzere toplamda beş kategoridedir.
Projelerin genelinin değerlendirilerek birinci olmayı hak eden projeye 15.000 TL, ikinci olmayı hak eden projeye 10.000 TL ve üçüncü olmayı hak eden projeye 7.500 TL nakdi ödül verilecektir. Bununla birlikte dereceye giren ilk üç projenin proje sahipleri, bu sene ilk defa 23-27 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşecek Hannover Messe’yi ziyaret edebileceklerdir.

30 Mart 2018 tarihinde İstanbul’da finali gerçekleştirilecek olan söz konusu “Metalik Fikirler 5. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği hakkında detaylı bilgilere www.metalikfikirler.org internet adresinden ulaşılabilmektedir.

Bu itibarla, söz konusu etkinliğimize sektöre yönelik projelerinizi beklediğimizi bildirir saygılarımızı sunarız.

Daha fazla bilgi için: Ebru KUTLUALP – ebru.kutlualp@immib.org.tr

Her türlü soru ve bilgi talebiniz için BŞEÜ TTO ile iletişime geçiniz.
Tel : 0 228 214 2180 | Fax : 0 228 214 2182
http://w3.bilecik.edu.tr/tto/