Erasmus Öğrenci Öğrenim ve Staj Başvuruları Başlamıştır!!!!!

Başvurular 05-23 Aralık 2022 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden Erasmus Başvuru https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr adresinden online olarak yapılacaktır. Başvuru kılavuzu için tıklayın.

Önemli Not: Online Başvuru esnasında talep edilen bilgileri ve belgeleri eksiksiz olarak tamamlayınız ve sisteme yükleyiniz. Eksik belge ve bilgilerle yapılan başvurular geçerli sayılmayacaktır. İlanda belirtilen başvuru tarihlerinde başvuru yapılması gerekmektedir. Başvuru süresi dolduktan sonra sistem yeni başvurulara kapatılacaktır. Başvurunuzu tamamladıktan sonra mutlaka onaylanmış başvuru formunun pdf kopyasını kaydetmeniz ve çıktısını almanız gerekmektedir. Bu çıktı sizin Yabancı Dil Sınavı’na girerken giriş kartınız olacaktır, bu nedenle sınava gelirken mutlaka yanınızda getirmeniz gerekmektedir. Daha sonra kesin olarak Erasmus Hareketliliğinden faydalanmayı kazanan öğrencilerin başvuru çıktısını ve yüklenen destekleyici belgeleri Erasmus Ofisi’ne şahsen getirmeleri gerekmektedir. Online başvurunuz başvurular sona ermeden önce güncellenebilir ancak her güncellemeden sonra başvurunuzu tamamlamayı unutmayın, aksi takdirde başvurunuz sistem tarafından geçersiz sayılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için 14 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan ilanları dikkatli okuyun.

Öğrenim Hareketliliği

Staj Hareketliliği