Güz Dönemi Öğrenci Anketleri

2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılına ait Öğretim Elemanı, Ders ve Uzaktan Eğitimin Değerlendirilmesi Anketleri  Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) 27 Aralık 2021’den başlayarak 9 Ocak 2022 gün sonuna kadar erişilebilecek şekilde öğrencilerimizin değerlendirilmesine açılmıştır.

• Öğretim Elemanı Değerlendirme ve Ders Değerlendirme Anketlerine erişim OBS’de anket doldurulma kriterlerini sağlayan her dersin altındaki bağlantılar tıklanarak yapılırken,
  • Uzaktan eğitimin değerlendirilmesi anketleri ise OBS’deki Anketler menüsünde yer almaktadır.

Bütün öğrencilerimizin söz konusu anketlere katılımlarını rica eder, 13-23 Ocak 2022 tarihleri arasındaki dönem sonu sınavlarında başarılar dileriz.