Azami Süre Sonu İki Ek Sınav Hakkı Duyurusu

27 Eylül 2021 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında alınan karar gereği, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Dönemi sonunda azami süresini dolduran (ilişiği kesilmiş öğrenciler dahil)  öğrencilere hiç almadığı dersler için; 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı öncesi azami süresini dolduran (ilişiği kesilmiş öğrenciler dahil) öğrencilere hiç almadığı ve alıp devam koşulunu sağlamadığı derslerden iki ek sınav hakkı verilecektir.

Ek sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerin 20 Ekim 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar akademik birimine başvuruda bulunması gerekmektedir. Ön lisans öğrencileri ekli dosyadaki başvuru formunu, lisans öğrencileri ise bu dosyadaki başvuru formunu doldurabilirler. Başvuruda bulunmayan öğrenciler ek sınav hakkından yararlanamayacaktır.

Doğrudan sınavı yapılamayan (iş yeri uygulaması, staj, tasarım, proje vb.) dersler için ek sınav hakkı verilmemektedir.

Sınavların yapılacağı tarihler ileriki bir zamanda ilan edilecektir.

Öğrencilerimize duyurulur.