Üniversitemizi Ek Kontenjanla Yeni Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine!

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize ek kontenjan kayıtları 01-05 Ekim 2018 tarihleri arasında adayların kayıt hakkı kazandıkları birimlerde yapılacaktır. İkinci öğretime yerleşen adayların öncelikle öğrenim ücretini, tahsilat rehberinde belirtilen şekilde yatırmaları gerekmektedir. Bu süre içerisinde kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir. Ancak kesin kayıta mazereti nedeniyle gelemeyecek adaylar noterden vekâlet vermek suretiyle bir başkasına kayıt süresi içerisinde (01-05 Ekim 2018)kayıt işlemlerini yaptırabilirler. Eksik belgeyle kayıt yapılamaz. Tüm belgelerinizle birlikte kayıt olacağınız gün ilgili birime müracaat ediniz.

Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerin ders seçme işlemleri danışmanları tarafından 01-08 Ekim 2018 tarihleri arasında “derssecme.bilecik.edu.tr adresinden yapılacaktır.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım programına yerleştirilen öğrencilerin kayıt olabilmeleri için aşağıda belirtilen özel şartı sağlamaları gerekmektedir. Sadece bu şartı sağlayan öğrenciler kayıt olabileceklerdir.

Öğrencilerimiz kayıt işlemleri hakkındaki ayrıntılı bilgilere ekli dosyadan ulaşabilirler.

Ekli Dosyalar

Ek Kontenjan Kayıt Duyurusu 30092018.pdf