Mühendislikte Deneysel Metodlar II Dersi Genel Laboratuvar Kuralları ve Deney Föyleri

GENEL LABORATUVAR KURALLARI

• Ders, dört grup halinde haftada 4 saat, teorik ve laboratuvar uygulaması şeklinde yapılacaktır.
  • Notlandırma aşağıdaki şekilde olacaktır:
    • Vize                : % 20
    • Raporlar          : % 40
    • Final                :  % 40
  • Her öğrenci teorik ve laboratuvar uygulamaları sırasında not tutmalıdır.
  • Öğrenciler deneylere laboratuvar önlüğü ile girmek zorundadır. Önlüksüz gelen öğrenciler deneye alınmayacaktır.
  • Deney föyleri bölüm web sayfasında yer alacaktır. Öğrenciler deney tarihinden en az bir hafta öncesinde föye ulaşmakla mükelleftir.
  • İlk 4 deneyden vize, tüm deneylerden final yapılacaktır.
  • Deney raporları deneyin  yapıldığı tarihten itibaren bir hafta içerisinde deneyden sorumlu  Araştırma  Görevlisine  teslim  edilmelidir.
  • Raporların hazırlanması sırasında föyler kaynak olarak kullanılmayacak, bunun dışında kütüphane veya başka yerlerden bulunacak yayınlar kaynak olarak kullanılacaktır.
  • Öğrencilerin final sınavına girebilmeleri için en az 6 deneye  katılma  zorunluluğu bulunmaktadır.

Deney Planı

Deney Grupları