HALK SAĞLIĞI HEMŞİRELİĞİ VE KLİNİK UYGULAMA 2 DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Sevgili öğrenciler,

05 Nisan tarihinden itibaren okulumuz laboratuvarları ya da Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki rotasyonlarınız güncellenmiştir. Sizlerden uygulama öncesi istenen bilgi ve belgeleri zamanında ve eksiksiz olarak tamamlamanızı istiyorum. Uygulamalarınızda başarılar diliyorum.

Dr.Öğr.Üyesi Hülya SARAY KILIÇ

Bölüm Başkanı

 

İstenilen Bilgi ve Belgeler Son teslim tarihi Teslim edilecek kişi
Müstehaklık belgesi 01 Nisan 2021 mesai bitimi yunus.aribal@bilecik.edu.tr adresine elektronik posta yoluyla iletilecek
Hayat Eve Sığar (HES) kodu 4 Nisan 2021 saat 17:00’a kadar Dersin sorumlu öğretim elemanına iletilecek.  (klinik uygulama 2 ders öğretim elemanlarına iletilecek)-klinik uygulama dersini almayanlar halk sağlığı sorumlu öğretim elemanına iletecek.
Covid test sonucu Kliniğe çıkmadan 48 saat önce alınan örneğin sonucu Dersin sorumlu öğretim elemanına iletilecek.  (klinik uygulama 2 ders öğretim elemanlarına iletilecek)-klinik uygulama dersini almayanlar halk sağlığı sorumlu öğretim elemanına iletecek.
Sağlık raporu Öğretim elemanı ile ilk görüşmede (Laboratuvar ya da klinikte) sabahtan teslim edilecek Dersin sorumlu öğretim elemanına iletilecek.  (klinik uygulama 2 ders öğretim elemanlarına iletilecek)-klinik uygulama dersini almayanlar halk sağlığı sorumlu öğretim elemanına iletecek.
İş Sağlığı ve güvenliği sertifikaları Öğretim elemanı ile ilk görüşmede (Laboratuvar ya da klinikte) sabahtan teslim edilecek Dersin sorumlu öğretim elemanına iletilecek.  (klinik uygulama 2 ders öğretim elemanlarına iletilecek)-klinik uygulama dersini almayanlar halk sağlığı sorumlu öğretim elemanına iletecek.
Onam formu

(Öğretim elemanından temin edilecek)

Öğretim elemanı ile ilk görüşmede (Laboratuvar ya da klinikte) sabahtan teslim edilecek Dersin sorumlu öğretim elemanına iletilecek.  (klinik uygulama 2 ders öğretim elemanlarına iletilecek)-klinik uygulama dersini almayanlar halk sağlığı sorumlu öğretim elemanına iletecek.
Klinik uygulama formu (Öğretim elemanından temin edilecek) Öğretim elemanı ile ilk görüşmede (Laboratuvar ya da klinikte) sabahtan teslim edilecek Dersin sorumlu öğretim elemanına iletilecek.  (klinik uygulama 2 ders öğretim elemanlarına iletilecek)-klinik uygulama dersini almayanlar halk sağlığı sorumlu öğretim elemanına iletecek.

Halk Sağlığı Hastane rotasyon planı

Halk Sağlığı Hemşireliği Dersi A grubu

Halk Sağlığı Hemşireliği Dersi B grubu

Klinik Uygulama 2 (A) Dersi Rotasyon Planı

Klinik Uygulama 2 (B) Dersi Rotasyon Planı

Klinik Uygulama 2 (C) Dersi Rotasyon Planı

Klinik Uygulama 2 (D) Dersi Rotasyon Planı