2. Öğrenci Kabulü ve Gelişimi

2.1. Öğrenci kabulü ve önceki öğrenmenin tanınması ve kredilendirilmesi (Örgün eğitim, yaygın eğitim ve serbest öğrenme yoluyla edinilen bilgi ve beceriler)

Bölüm: ÖSYM tarafından yapılan Merkezi Yerleştirme Sistemi LYS sonuçlarına göre YGS-2 türünde öğrenci almaktadır. Önceki öğrenmelerin tanınmasında üniversitemiz ilgili yönetmeliği referans alınmaktadır.

2.2. Öğrencinin akademik ve kariyer gelişimini izlemek üzere tanımlı süreçler ve mevcut uygulamalar

Öğrencilerin akademik gelişimleri danışmanları ile takip edilmektedir. Öğrenciler mezuniyet öncesi Kariyer Danışmanı olarak görevlendirilen Öğr. Gör. Elif Erbay ile ya da mezun olduktan sonra Mezun Takip Sistemi sorumlusu Dr.Öğr.Üyesi Berrin Çelik ile iletişime geçmektedirler.