Kahoot! İngilizce Bilgi Yarışması

24 Mart saat 12:30’da seminer salonunda düzenlenecek olan Kahoot! bilgi yarışmasına tüm öğrencilerimiz davetlidir. Katılmak isteyen öğrencilerin Öğr. Mine Kaya’ya isim yazdırmaları gerekmektedir.

Kahoot Yarışma Detayları:
Kahoot, internet ortamında yarışma formatında hazırlanan bir uygulamadır.
Öğrenciler yarışma günü kendilerine önceden duyurulan yerde yarışma saatinden 15 dakika önce hazır bulunmalıdırlar. Bu süre zarfında yarışma yerine gelmeyen öğrenciler yarışmadan diskalifiye edileceklerdir. Zamanında yarışma yerine gelen öğrenciler kimlik kontrolleri yapıldıktan sonra laboratuvarlara alınacaklardır.
Kahoot yarışması Seminer Salonunda ekrana gelen sorular öğrenciler tarafından yanıtlanacaktır.
Soruların belirli bir süre içerisinde cevaplanması gerekmektedir.
Doğru verilen cevaplar arasında daha hızlı verilen cevaplar fazla puan kazandırmaktadır. Kahoot yarışmasında sorular İngilizce olarak sorulacaktır.

Yarışma sonunda en hızlı ve en çok doğru cevap veren öğrencilerimize sürpriz ödüller verilecektir.