Batı Karadeniz Kariyer Fuarı

Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinatörlüğünde ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ev sahipliğinde 25-26 Mart 2022’de düzenlenecektir.

Kariyer Fuarına katılacak öğrenci ve mezunlarımız; meslekleri hakkında derinlemesine bilgi alabilir, özyeterliliklerinin farkına vararak mesleki becerilerini geliştirebilir, alanlarına uygun birçok firma ile tanışarak detaylı bilgi alma şansı elde edebilir, katılımcı firmaların iş ve staj süreçleri hakkında detaylı bilgi edinerek başvuru yapabilirler. Ayrıca turizm sektöründen bir çok konuşmacıyı dinleyerek deneyimlerinden faydalanabileceklerdir.

Kariyer Fuarına katılım için kayıtlar sadece Yetenek Kapısı Platformu üzerinden (yetenekkapisi.org) yapılmaktadır. Yetenek Kapısı başvuru kılavuzu için tıklayınız.